veckan som kommer..!

Godmorgon!
Ursäkta mitt lilla utbrott igårkväll, men det är så jag känner. Jag är trött på att alla tror att jag är världens mest oskuldsfulla människa. Jag är precis som alla andra.
Det roliga är, tycker ni att jag berättar lite för mycket ibland? Tänk så skulle jag börja skriva om allt jag går och tänker på, så hade ni spärrat upp ögonen och tyckt att jag var dum i huvudet, tror jag. Så, vill ni inte ha mig som jag är, just leave!

Annars är jag väldigt pepp just nu, lovet kommer bli så jädra bra. Lite uppradning kanske;

Söndag:
Eller ja, idag. Om ett litet tag drar jag ut med Isa på stan, shoppingdag! Behöver ett par röda leggings/tights och ny hårtoning. Resten får vi se då, är riktigt sugen på att gå i affärer!
Sen blir det hårfärgning ikväll, också detta med Isa, och kanske någon film :)
Måndag: Kanske har hunnit köpa lite cider, så då blir det kanske utgång med Daniel och Challe. Får se om jag drar med någon mer. Men som sagt, det är inte säkert :) Kommer bli kul vilket fall!
Tisdag: Har inte kommit fram till vad jag ska göra under dagen än, men på kvällen bär det av till Halloweenfest hemma hos Johanna. Hela söderkullagänget kommer vara där, gissar jag, och det kommer bli riktigt awesome att träffa alla igen! Det var ju faktiskt ett tag sedan nu :)
Onsdag: Ut på dagen med Daniel och Marcella! Marcella hade någon idé om att shoppa.. Får se vad det blir av det ;)
Torsdag: Träffa Sandra, tänker inte berätta vad vi ska göra, men det kommer bli KUL :D Sen åker vi och sover på internatet på skolan, för Sandra skulle hjälpa till med något där.
Fredag: Jag och Sandra åker upp hem till henne i Eslöv, och sen blire fest på kvällen! :D
Lördag: Åker hem, förmodligen bakfull(y) Min mamma fyller år, får försöka hålla humöret uppe!

Jao, sen vet jag inte mer, men det känns lite fullpackat iaf ;)
Nä, nu ska jag resa mig ur sängen och göra mig klar för dagens shoppingtur!

Emilia
| | Kommentera |
Upp