VECKA 42

Halloj!
Tänkte bara påpeka hur äckligt vädret är. Det har ju regnat nästan konstant HELA veckan och jag är mycket nöjd med att jag inte behövt gå utanför dörren så många gånger. Det gråa och regniga gör mig så himla deppig, det är egentligen ganska sjukt hur mycket jag påverkas. Här är i alla fall några glada stunder denna veckan!
 
Selfie x 2 och mat x2. Att äta gör mig alltid glad, såklart. Lyckades otroligt bra med att laga potatissoppa i veckan efter detta recept från Studentkrubb - lätt en ny favoritsida med noga uträknade recept med pris/portion. Pizzan är mycket enkelt tillredd med mjuka taco-bröd som botten, tomatpure och ost (+ valfritt pålägg). Det är min fina Cesar som från början gav mig tipset och det används flitigt!
 
Onsdagens äventyr bestod av ett besök på Zoi Tattoo och en mycket efterlängtad tatuering! Första bilden är tagen en halvtimme efter att den var färdig och andra bilden är lite mer än ett dygn senare. Fick även med mig en tatueringssalva (bild 3) som till min stora glädje inte var testad på djur! Sista bilden är lite kladd från en av gårdagens uttråkade stunder.
 
Det var allt som fastnat på bild. Veckan har till största delen gått ut på att skriva färdigt de sista arbetena i svenska 2 som jag läser på Komvux och även nästkommande tre-fyra dagar kommer att ägnas åt detta. Blä! Det enda bra med det hela är att jag snart är färdig och äntligen slipper skiten, jippie! Nu ska jag strax ta en dusch för att sen gå över till mamma och käka middag. Hej för idag!


Jag har förresten funderat på att köpa mig en domän.
| | Kommentera |
Upp